Massage i Norrköping

Välkommen till B-A's Massage och Friskvård

Behöver eller vill du ha professionell massage?

Ett avbrott i vardagen

Vardagslivet är stressigt och många kämpar med att hinna med både jobb, familj och träning. Vi på B-A’s Massage och Friskvård brinner för att få dig att må bra. När du kommer till oss ska du känna att du får ett avslappnande avbrott från all stress i livet. Här får du ta ett djupt andetag och njuta av vårdande behandlingar som förbättrar ditt välbefinnande.

Unna dig en massage

Massage är verkligen en hälsoboost för både kropp och själ. Spända axlar och ryggont är ett vanligt symptom på stress och en oergonomisk arbetsställning. En massage gör under för välbefinnandet på flera olika sätt. Bland annat mjukas bindväven upp och motverkar ärrbildning i muskeln, massage ökar också blodcirkulationen i musklerna vilket lindrar värk. Dessutom är beröringen i sig välgörande och avslappnande. Att unna sig en massage är att investera i sig själv, en investering som alltid lönar sig på lång sikt. B-A’s Massage och Friskvård är certifierade massörer som tar hand om dina muskler på bästa sätt. Kontakta oss för att diskutera dina problem så kan vi skräddarsy en massage just för dig. Perfekt för trötta datornackar och stillasittande kontorsryggar.

Genom att använda detta formulär accepterar du att B-A's Massage och Friskvård lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Massage i Norrköping

Håll dig frisk

Friskvård innebär att du tar hand om dig medan du fortfarande är frisk för att förebygga framtida besvär. Det här kan innebära att både äta rätt och motionera. Fundera över vad som får dig att må bra och gör mer av det! Kom till oss om du vill diskutera hur du kan vårda dig själv i vardagen. Vi erbjuder både behandlingar och goda råd som får dig att hålla längre.

Våra tjänster

Idrottsmassage - B-A's Massage och Friskvård

Idrottsmassage

Svensk klassisk massage - B-A's Massage och Friskvård

Svensk klassisk massage

Friskvård - B-A's Massage och Friskvård

Friskvård

Låter våra tjänster intressanta? Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Dig själv i fokus

När du kommer till oss så är du och dina behov i fokus. Oberoende av om du har ont i ryggen och behöver en massagebehandling som löser upp knutar och ökar blodflödet eller vill ha en avslappnande stund för återhämtning så har vi behandlingen för dig. Vi utgår alltid från vad du behöver för stunden. Vår målsättning är att få dig att må bättre när du går än när du kommer in. Det är kundnöjdhet för oss.

Hos oss är du i goda händer

Vi har arbetat i många år med friskvård och massagebehandling. Därför kan du alltid känna att du är i trygga händer när du kommer till oss oberoende av vad du behöver hjälp med. Välkommen att kontakta oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda.